DMIdee en Print & Mail

Het persoonlijk aanspreken van (potentiele) klanten is en blijft de meest effectieve communicatie strategie. Gepersonaliseerde fysieke post is daarbij vandaag de dag, nog steeds een belangrijk medium.

MKB bedrijven uit de Benelux komen in dat kader graag met hun print- & mailopdrachten naar DMIdee, omdat bij DMIdee meer mogelijk is tegen zeer scherpe tarieven.

DMIdee beheerst het gehele print & mail traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk. Daarbij is flexibliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

De realisatie van iedere, voor u originele direct marketingactie, kan altijd problemen opleveren bij de maakbaarheid. Bij elke opdracht buigt het team van DMIdee zich met passie en enthousiasme over uw mailing en zorgt altijd voor een perfecte uitvoering. De mailing kan voor DMIdee daarom niet gek genoeg zijn!

De opdrachtgevers die reeds met DMIdee werken, ervaren dagelijks, dat met hun 1:1 marketingacties, geadviseerd en geproduceerd door DMIdee, de respons verhoogt, de kosten dalen en de klanttevredenheid stijgt.

Bel of mail ons daarom direct voor een gratis advies