DMIdee en Fulfilment

De kracht van DMIdee zit in het aanbieden van een full service concept.

Vanaf de inslag van de goederen tot aan de fijnmazige pakketverzending neemt DMIdee de uitvoering van dit logistieke proces graag van u over. U kunt zich dan bezig houden met de inkoop, het optimaal verkopen van uw producten, of gewoon genieten van het leven.

Het logistieke ketenconcept zorgt er voor, dat DMidee voor kleine en middelgrote opdrachtgevers, voor wie internet een belangrijk verkoopkanaal is, de perfect passende maatwerk-oplossing kan bieden.
Met onze online tool beschikt u over een dashboard met de actuele voorraden, status van de orderafhandeling, de verzendhistorie e.d.

Vanuit gezamenlijke drijfveren, zoals persoonlijke benadering, passie, betrouwbaarheid en professionaliteit draagt DMIdee graag bij, aan de tevredenheid van uw klanten.

Vanuit het eigen magazijn in Oosterhout, verzorgt DMIdee dagelijks logistieke diensten voor kleine en middelgrote MKB ondernemingen binnen de Benelux.
Belangrijk hierbij is de grote flexibiliteit van DMIdee en een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening.

Ook kostenbesparing is een reden om met DMIdee te gaan samenwerken.
Voor u is het bijvoorbeeld niet nodig om zelf te investeren in fijnmazige pakketdistributie. Bovendien kan direct worden geprofiteerd van de schaalgrootte van DMIdee op het gebied van inkoop van porto, drukwerk, verpakkingsmateriaal en transport.
Hierdoor worden meteen de eerste kostenbesparingen gerealiseerd!